Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Blokhut

Onderdeel van domein De Kluis
Reserveer nu

Beschrijving

Ontdek het oudste jeugdverblijf van Vlaanderen. Ervaar zelf waarom groepen al meer dan 80 jaar met plezier terug denken aan hun verblijf! Nergens anders vind je zo'n speelbos als prachtig decor voor al jouw groepsactiviteiten: jeugdbewegingen, scholen, verenigingen. Je vindt er zeker iets op jouw maat.

Op De Kluis vind je drie verschillende types gebouwen en verschillende kampeerterreinen, combineerbaar of te huur als aparte entiteit.

Vind je een vlotte bereikbaarheid ook een pluspunt? Dan ben je bij De Kluis aan het goede adres! centraal gelegen in België vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen zalig genieten van een verblijf midden in het grootste gemengde loofbos van Vlaanderen toch op een steenworp van de historische studentenstad Leuven.

De ligging van dit Hopper jeugdverblijf leent zich tot een heerlijk verblijf in de natuur, en dat maak je zelf zo intens als je wil. Een eigen woudloperskeuken, een oriëntatieloop, een tocht met gidsen, een avontuur met de mountainbike. Zowel in bos als stad een waaier aan activiteiten. Met zicht op de boomtoppen verleg je je grenzen op een touwenparcours en dit onder deskundige begeleiding.

De Kluis 1 , 3051 Sint-Joris-Weert (Kaart)
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
20 20
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
20 20
Volpension
20 20
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Omgeving
Mobiliteit