Vind een groepsverblijf

Alle ruimte voor een onvergetelijk groepsverblijf

Op zoek met je (jeugd)vereniging of school naar een geschikte locatie voor een meerdaags verblijf in Vlaanderen? Dan ben je bij Kampas aan het juiste adres! Maak je keuze uit honderden gebouwen en terreinen, in zelfkook of volpension.

Kinderen in het gras
OF KIES
Een kamer met stappelbedden.

Wat doet Kampas?

Kampas verzamelt alle Vlaamse locaties voor meerdaagse verblijven van (jeug)verenigingen en scholen. Via enkele handige filters kan je op zoek naar het perfecte aanbod in de gewenste periode. Daarbij stimuleren we uitbaters maximaal om een up-to-date kalender van de beschikbaarheid te tonen. Een deel van het aanbod (enkel in zelfkook) kan je meteen online boeken. Kampas wordt beheerd door CJT (Centrum voor Jeugdtoerisme vzw), met steun van de Vlaamse overheid.

Meisjes die hun gezicht groen verven.

Maak Kampas nog beter!

De nieuwe website Kampas is er voor zowel jeugdgroepen als uitbaters. Heb je nog suggesties om het platform te verbeteren of merk je zaken op die (nog) niet goed werken? Laat het ons zeker weten. We gaan graag met je opmerkingen aan de slag.

Contacteer ons
Tent op kampterrein.

Nuttige info voor jeugdgroepen

Met je groep verblijven op een andere plek, dat houdt een aantal rechten en plichten in. Wanneer is kampvuur mogelijk? In welke bossen mag je spelen? Wat doe je met afval? Hoe maak je afspraken rond alcohol en drugs? Welke verkeersregels gelden voor groepen? Wat staat in het kampcharter? Een antwoord op deze en vele andere vragen vind je op de website opkamp.be.

Tips & tricks voor jeugdgroepen

Boek online met Kampas

Een deel van het zelfkookaanbod kan gereserveerd en betaald worden via de boekingsmodule van Kampas. Je hebt zo de garantie op een correct administratief verloop van je boeking, inclusief eindafrekening na het verblijf. Als groep kan je bovendien je lopende boekingen bekijken en beheren via je groepsaccount.

Rechtstreeks te boeken accommodaties

Info op maat van je groep

Verenigingen die ingelogd zijn, krijgen tijdens het zoeken op Kampas een meer accurate prijs te zien. Als je rechtstreeks wil boeken via Kampas of een recensie wenst achter te laten, heb je sowieso een groepsaccount nodig. Het aanmaken van een account is erg eenvoudig.

Alle info over groepsaccounts