Vind een groepsverblijf

Info voor uitbaters

De promotie via Kampas is gratis. Maak het jezelf bovendien gemakkelijk met de online boekingsmodule.

Wil je gebruik maken van Kampas? Mail naar info@cjt.be. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij het aanmelden en publiceren van je aanbod.

We demonstreren graag alle mogelijkheden van de online boekingsmodule om de verhuur sterk te vereenvoudigen.

Kampas: door en voor uitbaters

Stel je een jeugdverblijf, hostel, jeugdlokaal of kampeerterrein te huur voor (jeugd)groepen? Dan zorgt Centrum voor Jeugdtoerisme vzw er met het platform Kampas voor dat die groepen jouw aanbod vlot kunnen vinden en boeken.

Eens aangemeld beschik je als uitbater over een eigen portaal waar je de informatie voor groepen opmaakt en je verhuurkalender beheert. Voor logies die aangemeld zijn bij Toerisme Vlaanderen is het uitbatersaccount op Kampas noodzakelijk. Het is de toegang tot een verplichte statistiekenmodule.


"Wij zijn fan van het platform. Naast gebruiksgemak voor (jeugd)groepen is het ook echt een ondersteuning voor uitbaters." (Jeugdverblijf Heuvelsven)


Eenvoudig verhuren via de boekingsmodule

Groepen maken hun reservatie graag meteen online. Voor boekingen in zelfkook is dat ook mogelijk via Kampas. Mails, contracten, betalingen, annuleringen, …  deze module kan je heel wat van dat werk besparen. Mail naar info@cjt.be en we tonen je graag alle mogelijkheden van de online boekingsmodule, uitgewerkt door en voor uitbaters.


"Ik vind het verhaal van Kampas ontzettend geslaagd. Het is een zeer gebruiksvriendelijk en stabiel platform. Als uitbater is dit administratief een ware verademing!" (Menno, uitbater De Berkelhoeve)


De boekingsmodule maakt jouw werk een pak eenvoudiger:

  • Je kalender is altijd actueel;

  • Geen zorgen over contracten en facturen;

  • Automatische betaalherinneringen en berichten voor de groepen;

  • Alle (contact)gegevens altijd bij de hand;

  • Duidelijke spelregels over betalen, annuleren, ...;

  • Regelmatige en transparante uitbetaling van huurgelden en extra kosten;

  • En veel meer … we tonen het graag via een demonstratie.

Je kan de boekingen zelf beheren via de module. Wil je jouw werk beperkten tot het onthaal van de groepen, dan laat je de boekingen volledig in handen van het team van CJT. Voor het gebruik van de boekingsmodule wordt een beperkte commissie op de huurgelden aangerekend.