Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Paviljoen Zonnedauw

Onderdeel van domein Hopper jeugdverblijf De Brink
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

58
58
0
0
Vanaf € 36,75 p.p / etmaal
Vanaf € 11,15 p.p. / nacht

Beschrijving

De Brink ligt midden in de bossen van de Kempense Heuvelrug, nabij centrum Herentals en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De Brink is er zowel voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis als scholen (bosklassen en openluchtklassen). Van een halve dag activiteit tot een tiendaags kamp, de Brink biedt heel wat mogelijkheden.

Paviljoen Zonnedauw is combineerbaar met de nabijgelegen kampeerterreinen. Op die manier combineer je 90 bedden met extra kampeerplaats voor 60 personen.

Ook de combinatie met de Shelter ( 30p) en nabijgelegen blokhut Kemphaan (25p) is mogelijk in overleg met de verantwoordelijke ter plaatse.

Kampeerterreinen Lork en Spar bieden plaats aan 30 tot 60 personen. Combinaties van meerdere terreinen en gebouwen is mogelijk. Er is voldoende plaats om tenten te plaatsen per terrein. Elke kampeerplaats heeft een eigen vuurplaats met zitbanken. Elektriciteit- en wateraansluiting zijn mogelijk op het terrein mits betaling. Douches en toiletten zijn beschikbaar in het vernieuwde kampeersanitair.

Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink. Herentals en zijn natuurlijke omgeving zijn de ideale uitvalsbasis om een tiendaags kampprogramma rijkelijk mee te vullen.

Bosbergen 1 , 2200 Herentals (Kaart) Toon de website
Bestanden van Zonnedauw gang 1
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
90 90
Aantal slaapplaatsen in bedden
90 90
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Volpension
90 90
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit