Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Kemphaan

Onderdeel van domein Hopper jeugdverblijf De Brink
Reserveer nu

Beschrijving

De Brink ligt midden in de bossen van de Kempense Heuvelrug, nabij centrum Herentals en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De Brink is er zowel voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis als scholen (bosklassen en openluchtklassen). Van een halve dag activiteit tot een tiendaags kamp, de Brink biedt heel wat mogelijkheden.

In onze blokhut Kemphaan kan je overnachten met 25 personen met eigen matjes of veldbedden. Je kan ook veldbedden huren. Het gebouw bestaat uit een dag- en nachtzaaltje, een keuken en een sanitair met toiletten en lavabo's. Om te douchen kan je terecht in het nabijgelegen kampeersanitair dat open is van de Krokusvakantie tot de Allerheiligenvakantie. In de winter kan je terecht in het sanitair van het hoofdgebouw.

Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink. Herentals en zijn natuurlijke omgeving zijn de ideale uitvalsbasis om een tiendaags kampprogramma rijkelijk mee te vullen.

Bosbergen 1 , 2200 Herentals (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
25 25
Aantal slaapplaatsen in bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
25 25
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit