Vind een groepsverblijf

Alle ruimte voor een onvergetelijk groepsverblijf

Op zoek met je (jeugd)vereniging of school naar een geschikte locatie voor een meerdaags verblijf in Vlaanderen? Dan ben je bij Kampas aan het juiste adres! Maak je keuze uit honderden gebouwen en terreinen, in zelfkook of volpension.

Kinderen in het gras
OF KIES
Een kamer met stappelbedden.

Kampas opent 2026 op 29 april

Vanaf zaterdag 29 april om 10 uur kan je hier op Kampas ook locaties zoeken en boeken voor een periode in 2026. Om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt, verzamelden we alvast alle informatie en enkele tips.

Klik hier voor de informatie en tips
Meisjes die hun gezicht groen verven.

Maak Kampas nog beter!

De nieuwe website Kampas is er voor zowel jeugdgroepen als uitbaters. Heb je nog suggesties om het platform te verbeteren of merk je zaken op die (nog) niet goed werken? Laat het ons zeker weten. We gaan graag met je opmerkingen aan de slag.

Contacteer ons
Tent op kampterrein.

Nuttige info voor jeugdgroepen

Met je groep verblijven op een andere plek, dat houdt een aantal rechten en plichten in. Wanneer is kampvuur mogelijk? In welke bossen mag je spelen? Wat doe je met afval? Hoe maak je afspraken rond alcohol en drugs? Welke verkeersregels gelden voor groepen? Wat staat in het kampcharter? Een antwoord op deze en vele andere vragen vind je op de website opkamp.be.

Tips & tricks voor jeugdgroepen

Boek online met Kampas

Een deel van het zelfkookaanbod kan gereserveerd en betaald worden via de boekingsmodule van Kampas. Je hebt zo de garantie op een correct administratief verloop van je boeking, inclusief eindafrekening na het verblijf. Als groep kan je bovendien je lopende boekingen bekijken en beheren via je groepsaccount.

Rechtstreeks te boeken accommodaties

Info op maat van je groep

Verenigingen die ingelogd zijn, krijgen tijdens het zoeken op Kampas een meer accurate prijs te zien. Als je rechtstreeks wil boeken via Kampas of een recensie wenst achter te laten, heb je sowieso een groepsaccount nodig. Het aanmaken van een account is erg eenvoudig.

Alle info over groepsaccounts

Ervaringen delen

Een belangrijke afweging bij de keuze van een geschikte plek zijn ervaringen van andere groepen.