Vind een groepsverblijf

Win een (leidings-)weekend!

SAY CHEESE! De meest onvergetelijke momenten beleef je op kamp met je favoriete groep. En die momenten leg je sowieso graag vast op beeld om de herinneringen voor altijd te bewaren.

Goed nieuws! Met die foto kan je nu een zalig (leidings-)weekend (ter waarde van 500 euro) winnen. Klinkt als een mooie kans voor jouw groep? Lees snel verder!

Hoe kan je deelnemen?

Post jouw aller-gekste-coolste-mooiste-grappigste kampfoto openbaar (!) op Instagram en beschrijf in de caption de geweldige herinnering die past bij die foto. Vergeet ook zeker niet onze hashtag #kampasmoment te vermelden en tag @kampas_cjt.

De deadline om je foto te posten is maandag 25 september 2023. Nadien verzamelen we alle inzendingen en posten ze op woensdag 27 september op ons eigen Instagramaccount (@kampas_cjt). Dan is het opnieuw aan jullie; roep al je vrienden, familie en kennissen op om je foto massaal te liken! De foto die op het einde van de wedstrijd de meeste likes heeft, wint. Die groep ontvangt van ons een waardebon t.w.v. 500 euro die kan ingezet worden bij een online boeking via Kampas . Ideaal voor een (leidings-)weekend met je groep!

Wedstrijdreglement

Deze fotowedstrijd wordt georganiseerd door Centrum voor Jeugdtoerisme vzw in kader van promotie voor het zoek- en boekplatform kampas.be. In dit reglement staan alle regels en voorwaarden beschreven om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Opzet

De wedstrijd start op donderdag 24 augustus 2023 en loopt tot en met maandag 25 september 2023.

We vragen aan groepen om hun mooiste kampherinnering met ons te delen. Dit kunnen ze doen door een leuke foto te delen met een caption die dat moment omschrijft. Die foto posten ze openbaar op Instagram (op een persoonlijk profiel of profiel van de vereniging). Daarbij is het belangrijk om de wedstrijdhashtag #kampasmoment te vermelden en @kampas_cjt te taggen.

 Na de deadline verzamelen wij alle deelnemende foto’s en posten ze op woensdag 27 september 2023 op de Instagram van Kampas (kampas_cjt). Daarna krijgen de groepen tot en met 2 oktober de tijd om zoveel mogelijk likes voor hun foto te verzamelen. De foto met de meeste likes op het einde van de wedstrijd wint een waardebon van 500 euro die kan ingezet worden bij een volgende online boeking via Kampas.

Deelnamevoorwaarden

Om te kunnen deelnemen post je een foto op een openbaar Instagramaccount.

Je deelname moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Elke groep mag slechts één post insturen.

  • De foto moet gemaakt zijn tijdens een meerdaags verblijf met een (jeugd-)groep.

  • De volgende zaken moeten steeds duidelijk bij de foto vermeld worden: een korte caption die het moment op de foto omschrijft, de locatie waar de meerdaagse plaatsvond, de naam van je groep en de wedstrijdhashtag #kampasmoment. Tag zeker ook @kampas_cjt, zo zijn we zeker dat we alle inzendingen te zien krijgen.

  • De foto moet openbaar op Instagram gepost worden (op een persoonlijk profiel of het profiel van de vereniging).

  • Fair play vinden we belangrijk: geen foto's van andere deelnemers rapporteren of likes kopen.

CJT vzw heeft het recht om een inzending te weigeren op basis van een grondige reden zoals een ongepast beeld of ongepaste omschrijving.

De deelnemers moeten daarnaast rekening houden met het feit dat de foto, de naam van de groep en de caption kunnen gepubliceerd worden als promotie op de sociale mediakanalen, de website en andere publicaties van Kampas en CJT vzw.

Wedstrijdverloop

De wedstrijd start op donderdag 24 augustus en loopt t.e.m. maandag 25 september 2023. Op woensdag 27 september worden alle geldige inzendingen gepost op de Instagram van Kampas (@kampas_cjt). Tot en met maandag 2 oktober kunnen groepen zoveel mogelijk likes verzamelen voor hun foto. De foto die op het eind de meeste likes haalt, wint. Centrum voor Jeugdtoerisme vzw zal de winnende groep contacteren en hen de gewonnen waardebon bezorgen via e-mail. Daarnaast zal de winnaar ook bekend gemaakt worden op sociale media.

Prijs

De prijs die gekoppeld is aan deze wedstrijd is een waardebon t.w.v. 500 euro. Ideaal voor een zalig (leidings-)weekend! Die bon moet worden voorgelegd bij ontvangst van een factuur van Kampas, dan krijgt de groep die waarde uitbetaald. De waardebon kan enkel ingezet worden bij een online boeking op kampas.be. De bon blijft geldig tot een jaar na uitgifte.

Toezicht op de wedstrijd

De organisator houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. Als niet aan alle voorwaarden van het reglement is voldaan, kan de organisatie een deelnemer uitsluiten van de wedstrijd. De uitslag van de wedstrijd kan niet betwist worden.

Persoonsgegevens & privacy

Door deelname aan deze wedstrijd, geeft de deelnemer automatisch de toestemming aan Centrum voor Jeugdtoerisme tot publicatie van de foto en de naam van de jeugdgroep op de sociale mediakanalen, de website en andere publicaties van Kampas en CJT vzw. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens in verband met deze wedstrijd, raadpleeg onze privacy policy.

Aanvaarding van het wedstrijdreglement

Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaardt de deelnemer het wedstrijdreglement en alle beslissingen die Centrum voor Jeugdtoerisme vzw in verband met de wedstrijd zal treffen