Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Huis 3

Onderdeel van domein Vakantiehuis Fabiola
Reserveer nu

Beschrijving

Vakantiehuis Fabiola, een modern en kleurrijk (jeugd)vakantiecentrum met bijzondere aandacht voor kinderen/jongeren met een beperking.

VAKANTIEPLEZIER VOOR IEDEREEN

Dat is ons motto! Het is dan ook gezellig genieten in Vakantiehuis Fabiola, een toegankelijk vakantiecentrum gelegen in het warme Limburg (Maasmechelen), waar iedereen, (leef)groepen, (zorg)instellingen, scholen, gezinnen, families, verenigingen, terecht kunnen voor een week of weekendje weg! Onze aandacht gaat hierbij in het bijzondere naar kinderen / jongeren met een fysieke en/of mentale beperking

PERSOONLIJK & WARM, INNOVATIEF & FLEXIBEL

‘Ontzorgen’ zit in ons DNA, net zoals persoonlijke service en continue innovatie! Bij ons komt iedereen op adem, en dat is fantastisch om te zien. Ons warm en hartelijk team staat steeds klaar om jullie verder te helpen en zet alles in het werk om er een onvergetelijk verblijf op maat van te maken!

Ook voor natuurklassen, integratiekampen, bezinningsdagen, sportkampen, muziekstages en familieweekends is een verblijf in Vakantiehuis Fabiola uitermate geschikt! In en rond Vakantiehuis Fabiola is van alles te beleven! Van rust en discretie tot avontuur, sport en meer… Ervaar het zelf!

Weldoenerslaan 5 , 3630 Maasmechelen (Kaart) Toon de website
Bestanden

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
24 24
Aantal slaapplaatsen in bedden
24 24
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit