Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

't Brielhof

Onderdeel van domein 't Brielhof
Reserveer nu

Beschrijving

't Brielhof is een schitterend nieuwbouwlokaal (2011-2012) in een streek die veel te bieden heeft. Het recreatiepark De Brielmeersen ligt maar een paar stappen verwijderd en rond het gebouw heb je een groot grasveld en een speelbosje. 't Brielhof ligt midden in de prachtige Leiestreek en op enkele honderden meter van het Deins stadscentrum. Zeer geschikt voor elk verblijf van een jeugdgroep of een school.

De ervaring leert ons echter wel dat het jeugdverblijf bereiken niet steeds even vlot verloopt. We raden jullie dan ook aan om “Antoon van Paryspad” – het officiële adres van ‘t Brielhof – niet in jullie gps in te voeren. Het gebouw ligt op een afgelegen stukje groen aan de mooie Leie-oever, waardoor niet elke gps deze straat kent. Een vlotte aankomst is gegarandeerd op volgende wijze: 

Indien jullie gebruik maken van een gps: 

Voer Gentstraat, Deinze in. 

In de Gentstraat staat, vlak naast het grote rondpunt, een kerk. Jullie rijden de parking tussen frituur ’t Friethuisje en de kerk op. Dit voelt een beetje vreemd, maar dit is weldegelijk de weg. Rij de parking vervolgens helemaal kronkelend over, tot aan de Leie. Eens aan de Leie aanbeland, draaien jullie links af onder de brug. ‘t Brielhof bevindt zich vlak voor jullie.

Via Smartphone: 

Voer KSA Deinze of ’t Brielhof in op je Smartphone in Google Maps of Waze. Van aan het rondpunt sla je af richting kerk, rij je de parking over tot aan de Leie en ga je links onder de brug door tot aan het lokaal. Er staan bruine pijlen met JV KSA Deinze. Je kan van ver onze windmolen zien staan.  

Antoon Van Paryspad 1 , 9800 Deinze (Kaart)
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd