Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Jeugdverblijf De Groene Long (Sanapolis)

Onderdeel van domein De Groene Long (Sanapolis - Sijsele)
Reserveer nu

Beschrijving

De Groene Long in Sijsele is een gloednieuw jeugdverblijf. We trekken volop de kaart van modern comfort op maat van jongeren en installeerden supersnel en gratis internet in heel het gebouw. In totaal kan je hier met 68 personen overnachten. Al onze kamers hebben mooi afgewerkte stapelbedden, voldoende stopcontacten, apart sanitair met lavabo en rolstoeltoegankelijk toilet. In onze gemeenschappelijke badkamer zijn vijf grote en comfortabele inloopdouches.

Onze site ligt in een groen en rustig domein van 33 hectare waar heel veel activiteiten mogelijk zijn. Wij beschikken over heel wat grasvelden en bossen waar activiteiten kunnen doorgaan, hebben binnenruimtes waar je workshops kan geven, waar je een zaal kan omtoveren tot cinema, ... Onze mooie picknickweide grenst aan een omheinde vijver waar je kunt genieten van de rust tijdens je picknick, maar waar je ook evenzeer een aantal activiteiten kunt doen. In totaal beschikken we over 17 eigen wandel- en fietsroutes. Er is tevens een brasserie met kinderboerderij aanwezig op met speeltuin en speelbos.

Op onze parking is plaats voor 300 wagens, we hebben zes oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een bushalte op ons domein (zowel richting Brugge als richting, Maldegem - Eeklo of Gent Sint-Pieters).

Gentse Steenweg 132 , 8340 Sijsele (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
68 68
Aantal slaapplaatsen in bedden
68 68
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review