Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Groene Long (Sanapolis - Sijsele)

Beschrijving

De Groene Long in Sijsele is een gloednieuw jeugdverblijf. We trekken volop de kaart van modern comfort op maat van jongeren en installeerden supersnel en gratis internet in heel het gebouw. In totaal kan je hier met 68 personen overnachten. Al onze kamers hebben mooi afgewerkte stapelbedden, voldoende stopcontacten, apart sanitair met lavabo en rolstoeltoegankelijk toilet. In onze gemeenschappelijke badkamer zijn vijf grote en comfortabele inloopdouches.

Onze site ligt in een groen en rustig domein van 33 hectare waar heel veel activiteiten mogelijk zijn. Wij beschikken over heel wat grasvelden en bossen waar activiteiten kunnen doorgaan, hebben binnenruimtes waar je workshops kan geven, waar je een zaal kan omtoveren tot cinema, ... Onze mooie picknickweide grenst aan een omheinde vijver waar je kunt genieten van de rust tijdens je picknick, maar waar je ook evenzeer een aantal activiteiten kunt doen. In totaal beschikken we over 17 eigen wandel- en fietsroutes. Er is tevens een brasserie met kinderboerderij aanwezig op met speeltuin en speelbos.

Op onze parking is plaats voor 300 wagens, we hebben zes oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een bushalte op ons domein (zowel richting Brugge als richting, Maldegem - Eeklo of Gent Sint-Pieters).

Gentse Steenweg 132 , 8340 Sijsele (Kaart)

Beschikbaar op dit domein

68
68
0
0
Vanaf € 12,00 p.p. / nacht

Details domein

Domein
Check-in/outtijden
Domein
Check-in/outtijden
Omgeving
Mobiliteit
Grote vakantie
Grote vakantie
Aankomst tussen
16:00 - 19:30
Vertrek tussen
10:00 - 10:00
Kleine vakanties
Kleine vakanties
Aankomst tussen
16:00 - 19:30
Vertrek tussen
10:00 - 10:00
Geen vakantie
Geen vakantie
Aankomst tussen
16:00 - 19:30
Vertrek tussen
10:00 - 10:00
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review