Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Scheve Chalet

Onderdeel van domein De Scheve Chalet
Reserveer nu

Beschrijving

Onze lokalen, aan de rand van de stad hebben heel wat troeven: veel ruimte binnen en buiten. Naast het lokaal ligt het domein de "Groene Banaan", dit is een groen terrein/bos op het oude rangeerstation van Gent-Dampoort. Het station Gent-Dampoort bevindt zich op slechts 10min wandelen van ons terrein. Ook op wandelafstand bevindt zich het park met zwembad genaamd "de Rozebroeken". Ideaal voor een weekend, midweek of een langer kamp met diverse mogelijkheden van bosspelen tot stadsspelen.

De Scheve Chalet bevat 3 lokalen, waarvan 1 kleiner lokaal beneden, 1 grotere slaapzaal boven en een zeer grote ruimte beneden met mezzanine en zetelhoek beneden. De keuken is voorzien van twee ovens, twee gasbekkens met elk vier vuren, twee frigo's en keukenmateriaal. De sanitair bevat drie toiletten en drie douches + een aparte douche en wc die rolstoeltoegankelijk zijn. Vuilzakken, borstels en aftrekkers zijn beschikbaar bij de accomodatie. Handdoeken, kuisproduct, sponsjes en wc-papier zijn zaken die de huurders zelf dienen mee te nemen.

Rond het lokaal is het betalend parkeren. Er is wel plek voor 2 auto's op onze oprit. Indien je met meer auto's zou komen, kijk je best voor gratis parking in de buurt (bijv. parking van de Rozebroeken of het Azaleapark).

Er is gartis wifi op het lokaal aanwezig. Wanneer je op de laadpagina komt is user: verhuur en ww: verhuur9876. Dit houdt geen extra kosten in.

Op zondagnamiddag gaat onze eigen werking door op het terrein, hierdoor zal het niet mogelijk zijn ons lokaal op zondag later dan 13u te huren op zondag. Wie graag voor een midweek ons lokaal huurt en dit graag doet vanaf zondagavond, dit kan vanaf 20u. Wel gaat onze stam/bar door op zondagavond. Dit kan voor geluidshinder zorgen in het aangrenzende lokaal, wij raden dus aan hier geen kinderen te slapen te leggen. Alsook zuller er op zondagavond mensen van onze eigen scouts aanwezig zijn op het terrein en hier hun fiets zetten. Indien je dit als overlast zou ervaren, gelieve ons lokaal dan niet te huren op zondagavond.

Bij het boeken kunnen jullie zelf de gewenste aankomst en vertrek uren instellen, gelieve jullie hier zo strikt mogelijk aan te houden zodat onze verhuurploeg niet onnodig moet staan wachten. 

Verder dient er met volgende zaken rekening gehouden te worden. Hiervoor hanteren we een nultolerantie:

  • Geen auto's op het terrein
  • Buiten stil na 22u. Indien de buurt ons contacteert voor geluidsoverlast wordt er een waarschuwing gegeven, volgen er nog klachten eindigt het weekend / kamp, verlaat men de volgende  dag het terrein zonder teruggave waarborg. 
  • Geen vuur maken op ons terrein
  • Niet op het dak lopen en niet met krijt, houtskool of andere mottigheid op onze muren of vloeren tekenen. 
  • Gelieve te sorteren en geen grofhuisvuil of frituurolie achter te laten

Hopelijk kunnen we jullie snel verwelkomen in de Scheve Chalet!

Nog vragen? Stuur een mailtje naar verhuurdeschevechalet@gmail.com

Serafijnstraat 61 , 9040 Sint-Amandsberg (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd