Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Blije Alpaca

Onderdeel van domein De Blije Alpaca
Reserveer nu

Beschrijving

Hey allemaal, welkom bij AlpacaLokeren - waar ons jeugdverblijf 'De Blije Alpaca' een onmisbaar onderdeel is van onze levendige boerderij! Hier is plezier en avontuur voor iedereen gegarandeerd, of je nu 8 of 80 bent. Dus of je nu jong van leeftijd bent of jong van geest, wij heten je van harte welkom!

Stel je voor: een boerderij met imposante Belgische wit-blauwe koeien, maar ook krachtige Black Angus koeien, schattige konijntjes en onze knuffelige poezen Jerry & Marcel die je vrolijk begroeten, en natuurlijk, onze eigenzinnige onweerstaanbare alpaca-vrienden die staan te popelen om je te ontmoeten. Gelegen in het groene paradijs van Lokeren, beloven wij jullie onvergetelijke dagen vol lachende gezichten en nieuwe ontdekkingen.

Maar wacht, er is meer! Met het station en het levendige stadscentrum van Lokeren om de hoek, en het adembenemende recreatiedomein Nieuwdonk binnen handbereik, vormen wij de perfecte uitvalsbasis tussen de steden Gent en Antwerpen. Of je nu zin hebt in een ontspannen wandeling, een avontuurlijke fietstocht of een verfrissend kano-avontuur, bij ons ben je aan het juiste adres.

Dus, waar wacht je nog op? Pak je vrienden, familie of gewoon je nieuwsgierige zelf en kom langs voor een verblijf vol plezier en onvergetelijke herinneringen bij De Blije Alpaca te Lokeren! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze boerderij.

 

Hulsdongenstraat 6 , 9160 Lokeren (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
50 50
Aantal slaapplaatsen in bedden
50 50
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten