Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Berkelhoeve

Onderdeel van domein Berkelhoeve
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

0
0
0
0
Vanaf € 225,00 / nacht
0
0
0
0
Vanaf € 194,00 / nacht

Beschrijving

De Berkelhoeve een rolstoeltoegankelijk jeugdverblijfcentrum in Vorselaar gelegen te midden van een uniek, volledig omheind 18 hectare groot natuurpark. We zijn erkend als jeugdverblijf type comfort waar je zelf kan koken tijdens je verblijf. De Berkelhoeve biedt een zeer goed uitgeruste accommodatie op een groot privé-domein met bossen, speelvelden met kampvuurkring en ontspanningsmogelijkheden.

Het volledig omheinde domein met dieren, kampvuurkring, touwenparcours, openlucht schaakbord, speeltuin, volleybalnet, basketbalring, voetbalgoal, speelvelden en -bossen staat ter beschikking van je groep. Het volledige gebouw telt 65 bedden (2 vleugels: Rekketek 35 bedden en Wizzeweus 30 bedden) en in de zomer kan het aangevuld worden met tenten (65 plaatsen eveneens) tot 130 personen.

Op de benedenverdieping zijn twee volledig ingerichte keukens waaronder die van de Wizzeweus aangepast aan andersvaliden, 2 gemeenschappelijke eetzalen, 2 grote zitruimten en een veranda. Er is een lift aanwezig. Op het gelijkvloers zijn er 9 toiletten (waaronder een aangepast voor rolstoelgebruikers in de Wizzeweus) en 2 opbergruimten. In de ontspanningsruimte van de Rekketek kan je TV kijken. Er is wifi in het gebouw aanwezig. In de eetzalen hangen geluiddempende panelen. Desgewenst kan je gebruik maken van de was- en droogmachine.

Op de eerste verdieping vind je 27 slaapkamers, in een U-vorm. De 65 bedden zijn verspreid over deze kamers; meestal met stapelbed en/of (een) enkele bedden. Een kussen en een donsdeken is voorzien voor elk bed. Daarnaast zijn 8 douchecabines, 6 toiletten en heeft elke kamer een lavabo. 4 slaapkamers hebben sanitair op de kamer.

De berkelhoeve is ook erg geschikt voor vormingsdagen. Op aanvraag werken we samen met jou de activiteiten van je verblijf uit. U kan eveneens gebruik maken van onze sportkoffer. Voor 50 euro kan u een gans weekend deze sportkoffer gebruiken.

Voor de schoonmaak kan je kiezen uit volgende formules: zelf poetsen of niet poetsen (400 euro voor schoonmaak door externe firma).

Berkelheide 9 , 2290 Vorselaar (Kaart)
Bestanden van De Rekketek
Bestanden van De Wizzeweus
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
65 65
Aantal slaapplaatsen in bedden
65 65
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair