Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Rekketek

Onderdeel van domein Berkelhoeve
Reserveer nu

Beschrijving

De Rekketek is een jeugdverblijfcentrum in Vorselaar gelegen te midden van een uniek, volledig omheind 18 hectare groot natuurpark. We zijn erkend als jeugdverblijf type comfort waar je zelf kan koken tijdens je verblijf. De Berkelhoeve biedt een zeer goed uitgeruste accommodatie op een groot privé-domein met bossen, speelvelden met kampvuurkring en ontspanningsmogelijkheden.

Het volledig omheinde domein met dieren, kampvuurkring, touwenparcours, openlucht schaakbord, speeltuin, volleybalnet, basketbalring, voetbalgoal, speelvelden en -bossen staat ter beschikking van je groep. Het volledige gebouw telt 65 bedden (2 vleugels: Rekketek 35 bedden en Wizzeweus 30 bedden) en in de zomer kan het aangevuld worden met tenten (65 plaatsen eveneens) tot 130 personen.

Op de benedenverdieping is er een volledig ingerichte keuken, 1 gemeenschappelijke eetzaal, 1 grote zitruimte en een veranda. Er is een lift aanwezig. Op het gelijkvloers zijn er 5 toiletten en 1 opbergruimte. In de ontspanningsruimte van de Rekketek kan je TV kijken. Er is wifi in het gebouw aanwezig. In de eetzalen hangen geluiddempende panelen. Desgewenst kan je gebruik maken van de was- en droogmachine.

Op de eerste verdieping vind je 11 slaapkamers. De 35 bedden zijn verspreid over deze kamers; meestal met stapelbed en/of (een) enkele bedden. Een kussen en een donsdeken is voorzien voor elk bed. Daarnaast zijn 3 douchecabines, 2 toiletten en heeft elke kamer een lavabo. 1 slaapkamers heeft sanitair op de kamer.

De Rekketek is ook erg geschikt voor vormingsdagen. Op aanvraag werken we samen met jou de activiteiten van je verblijf uit. U kan eveneens gebruik maken van onze sportkoffer. Voor 50 euro kan u een gans weekend deze sportkoffer gebruiken.

Voor de schoonmaak kan je kiezen uit volgende formules: zelf poetsen of niet poetsen (200 euro voor schoonmaak door externe firma).

Berkelheide 9 , 2290 Vorselaar (Kaart)
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
0 35
Aantal slaapplaatsen in bedden
0 35
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving