Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Sporta Spot Kempen

Onderdeel van domein Sporta Spot Kempen
Reserveer nu

Beschrijving

Sporta Spot Kempen is een sportcentrum van 13 ha, verscholen onder de bomen naast de Norbertijnenabdij van Tongerlo. Een groene hotspot met een ruime waaier aan sportieve en ontspannende activiteiten waar sporters, scholen, bedrijven, verenigingen en gezinnen zich thuis voelen.

Met 2 volledig uitgeruste sporthallen, 3 voetbalvelden, 1 BMX-piste, meerdere basketbalvelden, een atletiekpiste, dansstudio's, Finse piste, ... leeft elke groep zich gegarandeerd uit. Vul dat lijstje aan met knallers van activiteiten zoals airtrack, hoog touwenparcours, beachvolley,... en je verblijf kan niet meer stuk. 

Groepen op een gezonde manier laten ontspannen in een natuurlijke omgeving? Dat is de missie van Sporta Spots. Hun medewerkers stellen alles in het werk om van jullie groepsverblijf of dag een topmoment te maken. Vandaar hun slogan "Alles voor de groep".

Zelf koken? Daar hoef je het hoofd niet over te breken. Het keukenteam neemt alles uit handen, inclusief vieruurtje. Vegetariërs, medische diëten, ...? Er wordt rekening mee gehouden.

Zwemmen, een dagje Bobbejaanland, een bezoek aan de abdij met haar Da Vinci-museum? Sporta Spot Kempen is de uitvalbasis voor culturele en sportieve activiteiten in de hele Kempen.

Geneinde 2 , 2260 Westerlo (Kaart)
Bestanden

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
400 400
Aantal slaapplaatsen in bedden
400 400
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review