Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Jeugdheem Strijland

Onderdeel van domein Jeugdheem Strijland
Reserveer nu

Beschrijving

De lokalen

De lokalen zijn gelegen te Gooik, in hartje pajottenland.

De lokalen van de Chiro-jongens bevinden zich in het onderste gedeelte van het gebouw. Ook de keuken en het sanitaire blok behoren tot hun gedeelte. De lokalen van de KLJ-meisjes bevinden zich in het bovenste gedeelte van het gebouw, hier zijn enkel slaaplokalen.

De activiteiten van beide jeugdbewegingen vinden tussen september en juni plaats op zondag tussen 14u en 18u. Weekendverhuur is dus mogelijk tot zondagmiddag 12u.

Jeugdheem Strijland telt 6 slaaplokalen, een refter, 5 toiletten, vernieuwde douches, lavabo's en een grote speelweide met bosje, speeltuin en tentengrond.

De lokalen bevinden zich naast de kerk van Strijland, een deelgemeente van Gooik. Op wandel- en fietsafstand zijn er verschillende bakkers, kruidenierszaken. Aan de lokalen bevindt zich ook een bushalte.

Verhuur

Jeugdheem Strijland is door Toerisme Vlaanderen erkend als jeudverblijf type A. Dit label staat gelijk aan een kwaliteitsgarantie op vlak van (brand)veiligheid, inrichting, hygiëne en dergelijke.

De lokalen worden verhuurd voor weekends en voor bivakken tijdens de schoolvakanties. Onze lokalen kunnen dus gerust gebruikt worden voor een kamp, een leidingsweekend of een weekend met kinderen.

Strijlandstraat 59 Bus b, 1755 Gooik (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
100 60
Aantal slaapplaatsen in bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
100 60
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review