Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Jeugdheem Sint-Benedictus 54

Onderdeel van domein Jeugdheem Sint-Benedictus
Reserveer nu

Beschrijving

Jeugdheem Sint-Benedictus ligt in de schaduw van de Abdij van Affligem.

De Sint-Pieter en Paulusabdij van Affligem in België mag beschouwd worden als de meest imposante abdijstichting van de benedictijnen in de Lage Landen. Als huisabdij van de hertogen van Brabant werd ze Primaria Brabantiae betiteld.  

Groepen met oog voor dat prachtige en serene kader worden er hartelijk verwelkomd door de paters. Het heem is een eeuwenoude hoeve die perfect is onderhouden en comfortabel en praktisch werd ingericht.

Buiten het groot verlof is er geen mogelijkheid om in te checken op zondag!

In 2007 onderging het jeugdheem een totaalrenovatie. In 2020 werd de sanitaire vleugel volledig vernieuwd alsook het sanitair in gebouw 1. Er is overal Wifi voorzien. We werken steeds verder om het jeugdheem te verbeteren en moderniseren. 

Deze locatie is geschikt voor rustige groepen, wij verwachten van de bezoekers respect voor de gebouwen en omgeving, alsook voor de levensfilosofie van de broeders.    

Jeugdheem Sint-Benedictus is ook te huren voor groepen tot 74 personen, met een aangepaste meer prijs.Bij meer dan 74 personen moet men voorzien van tenten en is er natuurlijk ook een meerprijs voorzien .( capaciteit totaal met tenten +/- 104 personen.)  

Abdijstraat 6 , 1790 Hekelgem (Kaart)
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
54 54
Aantal slaapplaatsen in bedden
54 54
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair