Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

JES Sleep Inn

Onderdeel van domein JES Sleep Inn
Reserveer nu

Beschrijving

JES Sleep Inn is het verblijfcentrum van JES, een jongerenorganisatie actief in Brussel, Antwerpen en Gent. Met haar 89 bedden, en gelegen in een oud industrieel pand tussen het historisch centrum van Brussel en Tour en Taxis, is het de ultieme uitvalsbasis voor kleine en grote groepen om stedelijkheid te ervaren.
Slapen doe je in één van onze 17 originele kamers. Van bij de start koos JES Sleep Inn bewust voor een kunstzinnige inkleding van al haar kamers en ruimtes.
Als gast van de JES Sleep Inn kan je gebruik maken van één of meerder van onze zalen als eetruimte, voor vormingsmomenten of om te vergaderen.
Zorg je graag zelf voor je maaltijden, dan huur je eenvoudig één van onze twee keukens. Maar je kan ook kiezen voor onze catering, die we op weekdagen ter beschikking stellen voor school- en jeugdwerkgroepen.
Naast een verblijf bieden we ook betaalbare en experimentele activiteiten voor jongeren aan. Kies zelf uit een reeks activiteiten om je verblijf en het groepsgevoel te versterken onder deskundige begeleiding van JES-medewerkers.

Werkhuizenstraat 3 , 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Kaart)

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
89 89
Aantal slaapplaatsen in bedden
89 89
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review