Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Cultuurhostel Bed Muzet

Onderdeel van domein Bed Muzet
Reserveer nu

Beschrijving

BED MUZET maakt onderdeel uit van de cultuurcampus Lier en richt zich in eerste instantie tot al wie cultureel actief is (koren, orkesten, musical-, dans- en theaterverenigingen, beeldend kunstenaars, etc…). Het kan zowel gaan om liefhebbers als (semi-)professionelen die individueel of in groep komen genieten van deze unieke pleisterplaats voor cultuurbeleving.

Enig in zijn soort is de combinatie van verblijfsaccommodatie gekoppeld aan het aanbod van volledig toegeruste infrastructuur voor het beoefenen van diverse culturele disciplines. Zo beschikt de academie over leslokalen, oefen- en uitvoeringsruimten met standaard aanwezigheid van pupiters, piano’s, danslokalen, akoestisch geïsoleerde slagwerkruimten en een opnamestudio.

BED MUZET heeft 78 overnachtingsplaatsen, ondergebracht in een gerenoveerde vleugel van het voormalige klooster van de Zwartzusters. Het verblijf heeft kamers voor 1, 2, 4 of 6 personen en beschikt over een rustgevende binnentuin.

Naast de gerichtheid op een cultureel georiënteerd publiek zijn in BED MUZET uiteraard ook individuele backpackers, families, jeugd-, sport-, natuur- en andere verenigingen er meer dan welkom voor een bezoek aan de historische stad Lier.

Volmolenstraat 65 , 2500 Lier (Kaart)
Bestanden

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
78 78
Aantal slaapplaatsen in bedden
78 78
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Volpension
78 78
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review