Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

APB Vormingscentrum

Onderdeel van domein APB Vormingscentrum
Reserveer nu

Beschrijving

Het Vormingscentrum ligt net buiten de dorpskern van Malle. Je kunt met de trein komen tot aan het station van Turnhout en dan de bus nemen. Met de lijn 410 (Turnhout-Antwerpen) stap je af aan de halte ‘Oostmalle G. Gezellelaan’. Deze halte ligt op 400 meter van het Vormingscentrum. De bushalte ligt op de Turnhoutsebaan, een drukke weg. Wandel de Guido Gezellelaan in, de dichtstbijzijnde zijstraat van de Turnhoutsebaan. Aan het einde van de straat vind je het Vormingscentrum. 

Met lijn 417 (snelbus Turnhout-Antwerpen) stap je aan de halte 'Oostmalle Busstation'.

Met de lijnen 408 (Hoogstraten-Zandoven), 409 (Herentals-Hoogstraten), 411 (Zandhoven-Scholen Malle), 607 (Sint-Job-Scholen Malle), 618 ('s Gravenwezel-Scholen Malle), 619 (Oelegem-Scholen Malle), 629 (Schoten-Brecht-Scholen Malle) en 440 (Brecht-Oostmalle) stap je evenaans af aan de halte ‘Busstation’. 

Deze halte ligt op 2 kilometer en een twintigtal minuten wandelen van het Vormingscentrum. Loop in de richting van de kerk, laat de parkeerplaatsen van de Dorpsplaats links van je en wandel over de Turnhoutsebaan. Ga daar na ongeveer 1000 meter linksaf de Smekenstraat in. Van aan het busstation kun je ook lijn 410 richting Turnhout nemen, dan stap je af aan de Guido Gezellelaan.

Smekenstraat 61 , 2390 Malle (Kaart) Toon de website
Bestanden

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
210 210
Aantal slaapplaatsen in bedden
210 210
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review