Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Jeugdkamp De Maat (enkel zomer tot 225 pers)

Onderdeel van domein Jeugdkamp De Maat
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

75
75
0
0
Vanaf € 390,00 / nacht

Beschrijving

Jeugdkamp De Maat ligt in het uitgestrekte groen op de weg naar Postel. De gerenoveerde bijgebouwen van een verdwenen kasteel en het aangrenzend park geven het jeugdkamp een uniek karakter.

Het hoofdgebouw biedt plaats voor 75 personen en er kunnen nog slaaptenten (tot 75 extra plaatsen, tot 150 extra in de zomer) bijgeplaatst worden. Als groep moet je zelf koken en poetsen. In het aangrenzende park kan je, mits het in acht nemen van een aantal regels, naar hartelust sporten en spelen. Jeugdkamp De Maat is door de overheid erkend als jeugdverblijf.

De aangepaste slaapzaal op het gelijkvloers is vanaf de inkom goed bereikbaar. Op de gang in de nabijheid van deze slaapzaal is er een aangepaste badkamer met toilet , wastafel en douche. Het hoofdgebouw heeft twee grote multifunctionele ruimtes waarvan één in de buurt van de keuken dienst kan doen als eetzaal. Op de verdieping die enkel bereikbaar is via trappen zijn er nog slaapzalen. Tevens is er buiten ook nog een aparte slaapblok en een sanitaire blok (erg handig voor wie in de tenten slaapt) voorzien.

De Maat 4 , 2400 Mol (Kaart)
Bestanden van Jeugdkamp De Maat - Hoofdgebouw
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
225 0
Aantal slaapplaatsen in bedden
75 0
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen in tenten
150 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes