Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Domein Bautershof (vanaf 2027)

Onderdeel van domein Jeugdverblijfcentrum Bautershof
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

16
16
0
0
Vanaf € 203,45 / nacht
56
56
0
0
Vanaf € 392,25 / nacht

Beschrijving

Welkom bij Domein Bautershof!

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst te introduceren: onze gloednieuwe en unieke accommodatie, midden in de prachtige natuurlijke omgeving.  Het nieuwe overnachtingsgebouw "Tumulus", het nieuwe ontmoetingsgebouw en het sanitaire gebouw zijn ontworpen met het oog op comfort, gemak en een naadloze integratie met de omringende natuur.  Daarnaast kan je ook nog beschikken over het gerieflijke Cardijncentrum en Studio.

Het uitgestrekte domein van maar liefst 16ha met bossen, speelpleinen en vijver staat garant voor tal van spelplezier en avontuur.

Of je nu kiest voor een slaapplaats in de gebouwen in het bos of om te overnachten in je tent onder de sterrenhemel, ons domein biedt een ongeëvenaarde ervaring van verbondenheid met de natuur. Word wakker met het geluid van fluitende vogels en laat je inspireren door de rust en sereniteit van de natuurlijke omgeving.

Bij Bautershof geloven we in het belang van duurzaamheid en respect voor het milieu. Daarom zijn al onze nieuwe accommodaties gebouwd met milieuvriendelijke materialen en voorzien van energiezuinige voorzieningen, zodat je kunt genieten van een comfortabel verblijf terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke schoonheid om ons heen.

Kies voor een verblijf op ons domein en ontdek de magie van Bautershof zoals nooit tevoren!

Bautershoven 95 , 3800 Sint-Truiden (Kaart)
Bestanden van Tumulus 2
Bestanden van Tumulus 1
Bestanden van Studio
Bestanden van Cardijncentrum
Bestanden van Bautershof - Kampeerterrein
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd