Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Wiekslag

Onderdeel van domein De Wiekslag
Reserveer nu

Beschrijving

Welkom in de wiekslag, een kamphuis voor maximaal 72 personen, gelegen aan de rand van het prachtige Heesbos te Zelem (regio Diest). Dit huis is de ideale uitvalsbasis voor jeugdverenigingen, scholen, groepen en families die van avontuur en natuur houden. Het station van Diest is op 3,5 km en sommige  groepen komen dan ook met het openbaar vervoer en wandelen het laatste stukje. 

Het goed uitgeruste en propere kamphuis heeft een overdekte koer zodat je buiten kan eten bij slecht weer en een privé speelterrein van een hectare met prachtige klimbomen. Bovendien is er aangrenzend  een 5 ha groot speelbos waar men naar hartelust kan ravotten en kampen bouwen. Het Heesbos zelf is ruim 100ha groot en is bijna volledig vrij toegankelijk: wandel- en speelmogelijkheden te over dus. Er zijn mooie landduinen en er is de Zwarte Beek, een schitterende omgeving vol natuur en avontuur.

De wiekslag  biedt dan ook een warme en degelijke uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf. Het gebouw wordt niet verhuurd voor leidingweekends, studentenverenigingen   of andere stevige weekends.  Het is vooral geschikt en gebouwd voor groepen met kinderen. Op voorhand bezichtigen is steeds mogelijk.

 Meer info op wiekslag.be

Molenstraat 4 Bus bis, 3545 Zelem (Kaart)
Bestanden van De Wiekslag
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
98 72
Aantal slaapplaatsen in bedden
72 72
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen in tenten
26 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Voorzieningen
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review