Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Sport Vlaanderen Woumen

Onderdeel van domein Sport Vlaanderen Woumen
Reserveer nu

Beschrijving

Sport Vlaanderen Woumen is een gezellig ruitersportcentrum gelegen vlak naast het natuurgebied van de Blankaart - in het hartje van de Westhoek. Tijdens de week kan zowel de beginnende als de meer gevorderde ruiter bij ons terecht voor kwalitatieve ruitersportlessen. Daarnaast organiseren we iedere schoolvakantie onvergetelijke pony-en paardenkampen voor ruiters van alle niveaus!
 

Is paardrijden niet helemaal jouw ding maar ben je wel gek op het maken van mooie fiets- of wandeltochten? Dan ben je bij Sport Vlaanderen Woumen ook zeker op het goede adres! Meerdere keren per jaar gaan er in het centrum fiets- en wandelweekends door waarvoor je individueel of in groep kan inschrijven.  
 

Coach je een sportploeg of ander team en ben je op zoek naar de ideale locatie voor een stage of teambuilding event? Sport Vlaanderen Woumen biedt verschillende sportief recreatieve teambuilding activiteiten aan, al dan niet in combinatie met een weekendverblijf. Sport Vlaanderen Woumen is de ideale uitvalsbasis voor prachtige fietstochten richting zowel heuvelland (Kemmelberg, Rodeberg, Monteberg,...) als kuststreek. We grenzen aan het natuurgebied de Blankaart waar je prachtig kan gaan wandelen. 
 

Wens je meer informatie over de activiteiten die Sport Vlaanderen Woumen organiseert? Neem dan contact op via woumen@sport.vlaanderen.

Zuidbroekstraat 12 , 8600 Woumen (Kaart)
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
100 100
Aantal slaapplaatsen in bedden
100 100
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review