Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Roest

Onderdeel van domein De Roest
Reserveer nu

Beschrijving

Kampeerterrein de Roest ligt op het einde van een rustige straat die over gaat  op zandweg, welke weer leidt naar bos en  kanaal. Het terrein is 7000m2 groot, is voorzien van elektriciteit en drinkwater op het terrein zelf en een stookplaats met vuurschaal voor een gezellig vuur.

Verder hebben wij tegen onze schuur één toilet om op de dag van aankomst en de dag van vertrek te gebruiken. Hudo's graven is geen enkel probleem. We hebben een plaats voor zakken restafval en GFT, mochten deze niet mee terug genomen worden.

Een kleine camion of containerwagen kan op het terrein geraken. Een grote oplegger echter niet. Wel is er de mogelijkheid om hem op onze oprit te parkeren om te lossen, maar hij kan hier echter niet blijven staan.

Wij hebben een container 6 x 2.5 m, voorzien van licht en electriciteit, voor jullie ter beschikking. Deze kan gehuurd worden voor 25 € per week

Wij vragen 1 euro per persoon per nacht met een minimum van 25 euro en een maximum van 90 euro per nacht.

De prijzen voor elektriciteit en water worden bepaald en bekend gemaakt medio januari van het geboekte jaar. Als ook de prijs voor restafval.

Roeststraat 31 , 2370 Arendonk (Kaart)
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
100 0
Aantal slaapplaatsen in tenten
100 0
Sanitair
Terrein
Voorzieningen
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review