Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Oesterput

Onderdeel van domein De Oesterput
Reserveer nu

Beschrijving

DE OESTERPUT is gelegen op een zeer rustige locatie aan de rand van Oostende, dichtbij het nieuwe ‘Oosteroever’ en de Oostendse vismijn.
Het verblijf ligt vlak bij een waterplas geschikt voor watersportactiviteiten en een speelbos! Naast het strand, de duinen en de zee heb je in de buurt ook verschillende (speel) pleintjes, basketvelden, skateparken waar de kinderen voluit kunnen ravotten.

De gebouwen zijn enkele jaren geleden volledig vernieuwd met oog op huiselijkheid & gezelligheid, dit alles opgedeeld in verschillende kleinere slaapkamers, polyvalente zalen, sanitaire ruimtes, een volledig ingerichte keuken, enz. Daarnaast hebben een toegankelijkheidslabel A+. Dit betekent dat (bijna) elke ruimte ook toegankelijk voor personen in een rolstoel. Buiten is er een leuke zithoek met vuurschaal en grote speelweide voor al je groepsactiviteiten!

De Oesterput is gelegen op hetzelfde domein als onze oesterboerderij, uniek in België. Kinderen en jongeren zijn steeds welkom om een kijkje te nemen tussen de oesters, levende kreeften en krabben. Wie in volpension verblijft krijgt zelfs een gratis rondleiding van één van onze oesterboeren en het ‘krabben vangen’, een topactiviteit!

Schietbaanstraat 86 Bus A, 8400 Oostende (Kaart) Toon de website
Bestanden
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
50 50
Aantal slaapplaatsen in bedden
50 50
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review