Vind een groepsverblijf
op meerdaags avontuur met de klas

In 1-2-3 naar een betaalbaar logies voor de klas

Kampas kan een waardevolle rol spelen bij het plannen van jouw meerdaagse klasuitstappen. Op onze website zijn honderden geschikte en betaalbare locaties in Vlaanderen te vinden. De handige zoekfilters helpen je op weg. Je vergelijkt er eenvoudig de verschillende opties om zo dé perfecte keuze te maken. Reviews van andere gebruikers kunnen je daarbij helpen. Een deel van het aanbod op Kampas kan je bovendien onmiddellijk online boeken.

Kortom, Kampas is een handige tool die jou kan helpen bij het organiseren van succesvolle en leerrijke klasuitstappen!

Betrouwbare partner in de zoektocht

Kampas wordt beheerd door het Centrum voor Jeugdtoerisme vzw (CJT), een vertrouwde organisatie met decennia aan expertise op het gebied van jeugdtoerisme. CJT krijgt daarbij de steun van de Vlaamse overheid. Erkend en aangemeld aanbod voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsvereisten van Toerisme Vlaanderen.

We helpen je goed op weg naar je klasavontuur

We raden je - voor een optimaal gebruik van de website - volgende stappenplan aan:

Stap 1: klik bovenaan op 'aanmelden als boeker'

Stap 2: maak een groep aan voor jouw school. Zo zie je meteen de prijzen op maat van het onderwijs (volwassenen betalen een stuk meer). Jouw aangemelde school zal er bovendien voor zorgen dat een online boeking vlekkeloos en aan de juiste (prijs)voorwaarden verloopt. Ook andere collega's en/of directie kunnen lid worden, en dat via hun eigen persoonlijk account. Zo kunnen jullie samen eventuele online reservaties beheren, documenten downloaden, facturen opvolgen, enzoverder.

Stap 3: start de zoektocht naar jullie ideale locatie! Gebruik de zoekbalk voor een eerste selectie, verfijn via de filter van de zoekresultaten. Misschien ben je enkel op zoek naar aanbod met maaltijden? Of koken jullie liever zelf? Graag wat advies of heb je vragen? Contacteer gerust de uitbater (contactgegevens op de huispagina) of Kampas.

Stap 4: Gevonden? Boeken maar! Voor sommige accommodatie contacteer je daartoe de uitbater, bij andere kan je meteen online reserveren.

En nu ... op naar een onvergetelijk schoolavontuur!

genieten van de schoolreis