Vind een groepsverblijf

Maak kans op een waardebon

Jouw zoektocht naar de ideale locatie voor een kamp, weekend, cursus ... of ander meerdaags verblijf met je jeugdgroep start hier, op kampas.be. Eén platform waarop je eenvoudig kan zoeken en vergelijken binnen het volledige aanbod aan kampeerterreinen en gebouwen in Vlaanderen. Om andere groepen nog beter te helpen in hun zoektocht naar de ideale locatie voor een meerdaags verblijf, zijn we benieuwd naar jouw ervaringen.

1. Ging je in 2022 op meerdaags verblijf met je jeugdgroep in Vlaanderen?

2. Verbleef je in een gebouw of op een kampeerterrein dat te vinden is op kampas.be?

3. Wil je jouw onvergetelijke ervaring delen met anderen?

Drie keer ja? Dan maak jij kans op een waardebon van 200 euro op je volgende online boeking via Kampas!

Hoe kan je deelnemen?

Registreer je op kampas.be door een persoonlijk account aan te maken en laat je review achter bij de locatie waar je verbleef. De actie loopt van 1 september tot eind november. Gedurende deze periode wordt er regelmatig een winnende review gekozen. De winnaars worden telkens aangekondigd op sociale media en door ons gecontacteerd via mail.

Een review schrijven in vier eenvoudige stappen

Wil je graag jouw ervaring delen? Bekijk onze tutorial en ga aan de slag!

Wedstrijdreglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Centrum voor Jeugdtoerisme vzw, in het kader van het verzamelen van reviews op het platform kampas.be. In dit reglement staan alle regels en voorwaarden beschreven om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Opzet

Registreer je op Kampas door een persoonlijk account aan te maken, schrijf een review over een gebouw of kampeerterrein in Vlaanderen waar je in 2022 verbleef met je jeugdgroep en maak zo kans op een waardebon van 200 euro op je volgende online boeking via kampas.be. De wedstrijd loopt van 1 september tot eind november 2022.

Deelnemingsvoorwaarden

Iedereen die tijdens het kalenderjaar 2022 verbleef met een jeugdgroep op een kampeerterrein of in een gebouw, dat te vinden is op kampas.be, kan deelnemen aan deze wedstrijd. Om te kunnen deelnemen, is het aanmaken van een persoonlijk account op kampas.be verplicht. Deelnemen kan door een review te schrijven over een locatie waar je met je jeugdgroep verbleef in 2022. De reviews moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De geschreven review mag geen scheldtirade zijn

  • De geschreven review mag geen pornografische, onzedelijke, discriminerende of extremistische elementen bevatten.

Reviews die niet aan de voorwaarden voldoen, zullen verwijderd worden. De deelnemer moet daarnaast rekening houden met het feit dat de geschreven review (of bepaalde delen uit de review) kan gepubliceerd worden als promotie op de sociale mediakanalen van Kampas en de website, met gebruik van naam van de jeugdgroep en vermelding van de locatie waarover de review geschreven is.

Wedstrijdverloop

De wedstrijd start op 1 september en loopt tot eind november 2022. Tijdens deze periode wordt regelmatig willekeurig een winnaar gekozen uit alle reviews die zijn achtergelaten. Centrum voor Jeugdtoerisme vzw zal de winnende groep contacteren en hen de gewonnen waardebon bezorgen via e-mail. Daarnaast zal de winnaar ook bekend gemaakt worden op sociale media. Elke deelnemende review kan tijdens de volledige duur van de wedstrijd maximaal éénmaal winnen.

Prijs

De prijs die gekoppeld is aan deze wedstrijd, is een waardebon van 200 euro. Elke week wint één groep één waardebon. Die bon moet worden voorgelegd bij ontvangst van een factuur van Kampas, dan krijgt de groep die waarde uitbetaald. De waardebon kan enkel ingezet worden bij een online boeking op kampas.be. De bon blijft tot een jaar na uitgifte geldig.

Toezicht op de wedstrijd

De organisator houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. Als niet aan alle voorwaarden van het reglement is voldaan, kan de organisatie een deelnemer uitsluiten van de wedstrijd. De uitslag van de wedstrijd kan niet betwist worden.

Persoonsgegevens & privacy

Door de deelname aan deze wedstrijd, geeft de deelnemer automatisch de toestemming aan Centrum voor Jeugdtoerisme tot publicatie van de naam van de jeugdgroep op de sociale mediakanalen van Kampas, indien de groep de winnaar blijkt te zijn. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens in verband met deze wedstrijd, raadpleeg onze privacypolicy.

Aanvaarding van het wedstrijdreglement

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, aanvaardt de deelnemer het wedstrijdreglement en alle beslissingen die Centrum voor Jeugdtoerisme vzw in verband met de wedstrijd zal treffen.