Vind een groepsverblijf

Iedereen Verdient Vakantie en Kampas

Kampas vindt dat iedereen de kans moet krijgen om een onvergetelijke ervaring van een meerdaagse groepsvakantie te beleven. Daarom zijn wij een gedreven partner van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie (IVV). Organisaties die aangesloten zijn bij dat netwerk, krijgen altijd de laagste basisprijs bij een online boeking via Kampas. Ook de verblijven met het Iedereen Verdient Vakantie-label maar die je via de uitbater dient te boeken, bieden hun accommodatie aan de laagste basisprijs of fikse korting aan.

Ontdek hier het aanbod dat korting geeft aan IVV-partners

Hoe boek ik als Iedereen Verdient Vakantie-organisatie aan de laagste prijs?

Is je organisatie erkend als partner bij Iedereen Verdient Vakantie? Dan krijg je bij een rechtstreekse online boeking via Kampas automatisch het laagste basistarief. Verblijven die het label ‘Iedereen Verdient Vakantie’ hebben maar waarvoor je boekt bij de uitbater, kan je ook tegen het laagste basistarief of met een fikse korting huren. Vermeld in dat geval zeker dat je partner bent van Iedereen Verdient Vakantie.

Opgelet: de groep waarvoor je boekt aan het laagste tarief moet aan volgende voorwaarden voldoen:

 • de groep wordt begeleid door de organisatie, zoals bekend bij IVV;

 • minimaal 70% van de deelnemers moet recht hebben op het kortingstarief;

 • de begeleiders gaan mee aan kortingstarief;

 • de groepsvakantie betreft een meerdaags verblijf en gaat door in de ‘vrije tijd’;

 • Is je groep niet-rechthebbend (maw, minder dan 70% deelnemers heeft recht op korting)? Geef dit door aan de aanbieder, zodat je aan de juiste prijs boekt.

 • Bij misbruik zal de aanbieder je een meerprijs aanrekenen. Bij een flagrante inbreuk kan je organisatie geschrapt worden als partnerorganisatie van Iedereen Verdient Vakantie.

Is mijn organisatie partner van Iedereen Verdient Vakantie (IVV)?

Bereikt je organisatie mensen in een moeilijke financiële situatie en leidt ze hen toe naar betaalbare vakanties of daguitstappen?
Grote kans dat je organisatie partner is van dit netwerk! In principe zie je in je groepsportaal van Kampas dat het label ‘IVV’ aangevinkt is – te herkennen aan de vlinder.  
 
Is dit label nog niet aan je organisatie gekoppeld, en ben je toch al partner? Bezorg ons je organisatiekenmerk van Iedereen Verdient Vakantie, een unieke code die je terugvindt wanneer je inlogt in je boekingsportaal van Iedereen Verdient Vakantie. Eenmaal je organisatie het label heeft toegekend gekregen, boek je aan de laagste prijs.

Boek je als partnerorganisatie van Iedereen Verdient Vakantie voor de eerste keer een groepsvakantie tegen kortingstarief via kampas.be?

 • Meld je aan als boeker, registreer jezelf, zoek je ‘groep’ en controleer of je organisatie met het vlinderlabel van Iedereen Verdient Vakantie geregistreerd staat.
  Is het antwoord hierop ja? Dan kan je meteen aan kortingstarief beginnen boeken!

 • Staat je organisatie al geregistreerd en draagt het nog geen label van Iedereen Verdient Vakantie (vlinder)? Bezorg  dan onmiddellijk  -voordat je begint te boeken- je uniek organisatiekenmerk* van Iedereen Verdient Vakantie aan info@kampas.be. Met dit kenmerk kan Kampas de vlinder aan je organisatie toekennen, zodat je aan het laagste tarief kan boeken.
  *Je organisatiekenmerk staat in het boekingsportaal van Iedereen Verdient Vakantie, onder ‘boekingen’.

 • Staat je organisatie nog niet in kampas? Dat kan ook. Registreer je organisatie (nieuwe groep maken), voeg je organisatiekenmerk van Iedereen Verdient Vakantie toe en wacht op goedkeuring door Kampas. Goedkeuring ontvangen? Je kan met korting beginnen boeken!

 OPGELET:

 • Meld je bij elk nieuw Kampasbezoek aan als boeker, zodat je bij je boeking wordt herkend als partner van Iedereen Verdient Vakantie. Doe je dat niet, dan betaal je de standaardprijs in plaats van het kortingstarief. Hier ben je zelf voor verantwoordelijk.

 • Ook groepen die met volwassenen op vakantie gaan, boeken aan de laagste basisprijs of tegen een fikse korting.

Kan mijn organisatie partner worden van Iedereen Verdient Vakantie?

Je kan sociale partnerorganisatie worden van Iedereen Verdient Vakantie, als je met je werking (vooral) mensen in een kwetsbare situatie bereikt en hen wil toeleiden naar vakantie en daguitstappen. Neem vandaag nog contact met Iedereen Verdient Vakantie op via dit formulier.  

Nog vragen? Problemen met boekingen tegen kortingstarief?  
Surf naar iedereenverdientvakantie.be of contacteer info@iedereenverdientvakantie.be