Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Scoutslokalen Zeedustra

Beschrijving

VERHUUR TIJDENS HET JAAR ZIE KALENDER OP ONZE WEBSITE (www.zeedustra.be), VERHUUR TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE STUUR EEN MAIL NAAR (zomerverhuur@zeedustra.be)

Capaciteit

De lokalen bieden plaats voor 50 personen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om tenten in de tuin te plaatsen.

Tijdens het schooljaar zijn de lokalen NIET beschikbaar tijdens weekends, met uitzondering van het laatste weekend van de maand. Tijdens de week of schoolvakanties zijn de lokalen meestal vrij. Beschikbaarheid kun je checken via de jaarkalender.

Wegens brandveiligheid is het ten strengste verboden om in de lokalen van het eerste verdiep te slapen! 
Het eerste verdiep hoort enkel bij de verhuur tijdens de zomervakantie.

Buitengedeelte

De gebouwen zijn bereikbaar via een ijzeren poort. Deze geeft toegang tot de centrale koer, die verlicht kan worden. Alle deuren van de lokalen monden uit op deze koer. Daarnaast bevat de scouts een grote, omheinde tuin. Deze is bereikbaar via de koer of via de fietsenstalling. Ook in de tuin is er mogelijkheid tot verlichting. De garage wordt NIET verhuurd.

Lokalen aan de straatkant

Het gebouw aan de straatkant bevat twee grote lokalen: het kapoenen en welpenlokaal (elk 6 op 8 meter). Daarnaast is er ook een materiaalkot (3 op 4 meter) waar er twee opbergrekken staan. Het materiaalkot wordt tijdens het jaar NIET verhuurd.

Lokalen aan de tuinzijde

Aan de overkant bevinden zich de overige lokalen. Enerzijds een algemeen lokaal (4 op 6 meter) en anderzijds het jongverkennerslokaal (6 op 8 meter). Beide lokalen zijn onderling bereikbaar door middel van twee grote garagepoorten. Het derde lokaal wordt noch tijdens het jaar, noch tijdens de zomerperiode verhuurd.

De wc’s en wasruimte

Aan de rechterkant van het hoofdgebouw bevinden zich de toiletten en wasruimte. Er zijn drie urinoirs, alsook drie wc-hokjes. In de eerste ruimte is er een lavabo met spiegel aanwezig. Naar achter gelegen is de wasruimte. Deze bevat 6 lavabo’s en 3 douchehokjes. Er is uiteraard warm water beschikbaar.

Keuken en gang

Tussen het sanitair complex en de drie andere lokalen, bevinden zich de keuken en de trap naar de eerste verdieping. In deze gang is er ook er verbinding naar het algemeen lokaal.

De keuken is uitgerust met:

  • 6 gasbekkens
  • 2 ovens (gasoven en elektrische oven)
  • Frigo en diepvriezer
  • Twee gootstenen met een gewone en flexibele kraan
  • Verscheidene opbergrekken

Voor zomer- als jaarverhuur is er materiaal aanwezig. Eigen bestek, borden, potten en pannen, glazen, etc. hoeven niet zelf meegebracht te worden.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich het leiderslokaal. Deze heeft zicht op de centrale koer alsook op de tuin. Het leidinglokaal is afgewerkt met een bar en heeft een klein opberglokaaltje. De overige ruimtes worden NIET verhuurd.

 

Kerkstraat 34 , 8670 Koksijde (Kaart)

Beschikbaar op dit domein

Details domein

Domein
Check-in/outtijden
Domein
Check-in/outtijden
Omgeving
Mobiliteit
Grote vakantie
Grote vakantie
Aankomst tussen
12:00 - 16:00
Vertrek tussen
10:00 - 11:00
Kleine vakanties
Kleine vakanties
Aankomst tussen
15:00 - 21:00
Vertrek tussen
09:00 - 12:00
Geen vakantie
Geen vakantie
Aankomst tussen
15:00 - 21:00
Vertrek tussen
09:00 - 12:00
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review