Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Chiroheem Albatros Wezel jongens

Beschrijving

Wij verhuren ons heem niet voor weekends. Enkel groepen die bij ons op kamp komen in de zomer kunnen in het voorjaar op kennismakingsweekend komen.

 

Beschrijving kampplaats Chiro Albatros Mol-Wezel:

Ons chirodomein is voorzien van twee speelweides waarop voldoende plaats is voorzien om tenten te installeren. Op de grote speelweide is plaats voor maximaal 80 personen. De kleine speelweide kan gebruikt worden als logistiek of als uitbreiding van onze refter. Daarnaast hebben we ook een afdak met een aanliggend petanqueveld. Het grote betonnen pleintje voor het heem doet dienst als laad-en losplaats. Het domein kan volledig worden afgesloten.

  • Maximale capaciteit binnen: 70 personen
  • Maximale capaciteit buiten: 80 personen
  • Grote speelweide: 110 X 40 m
  • Kleine speelweide: 50 X 15 m
  • Pleintje: 20 x 20 m
  • Afdak aan pleintje: 4 x 15 m

We beschikken over 6 lokalen die als slaapplaats kunnen gebruikt worden (maximaal 70 personen). Onze sanitair bestaat uit 2 was-gelegenheden met in totaal 3 lavabo’s en 3 wasgoten + 1 externe wasgoot die tijdens de kampperiode buiten voorzien wordt. Ons heem beschikt over 6 wc’s en 2 urinoirs. Daarnaast hebben we ook een doucheruimte voorzien met 4 aparte douches. 

We hebben op de grote speelweide een vaste stookplek waar men enkel in een ton mag stoken! Ergens anders stoken is ten strengste verboden! 

Onze prachtige omgeving:

De kampplaats is gelegen in een bosrijke omgeving. Op wandelafstand van de kampplaats ligt er een dorpspark met basketbalveld, petanquepleinen, crossparcour en een groot grasveld. Iets verder (2,5 km vanaf de kampplaats) ligt er een zeer grote speeltuin met zwembad (recreatiepark Keiheuvel). Op 6 km van de kampplaats liggen 2 grote recreatiedomeinen: het Zilvermeer en het Zilverstrand. Vlakbij het Zilverstrand is het Tropisch zwemparadijs Sunparks gelegen.

Lostraat 2 Bus A, 2400 Mol (Kaart)

Beschikbaar op dit domein

Details domein

Domein
Check-in/outtijden
Domein
Check-in/outtijden
Omgeving
Mobiliteit
Grote vakantie
Grote vakantie
Aankomst tussen
15:00 - 21:00
Vertrek tussen
09:00 - 12:00
Kleine vakanties
Kleine vakanties
Aankomst tussen
15:00 - 21:00
Vertrek tussen
09:00 - 12:00
Geen vakantie
Geen vakantie
Aankomst tussen
15:00 - 21:00
Vertrek tussen
09:00 - 12:00
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review