Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Weefbosch Averbode gebouw + terrein

Onderdeel van domein Weefbosch Averbode
Reserveer nu

Beschrijving

Tijdens de zomermaanden verhuren wij ons scoutslokaal “Weefbosch”.  Dit lokaal is gelegen aan de rand van de dorpskern van Averbode. Wij beschikken over een groot speelterrein (ongeveer 1500 m2) waar plaats is voor tenten. Aangrenzend aan ons speelterrein ligt een speelbos dat deel uitmaakt van het natuurgebied De Merode.

We verhuren enkel het gelijkvloers gedeelte van het lokaal en maximaal 4 tak-lokalen op de bovenverdieping. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote polyvalente ruimte met keuken. Je kan ervoor kiezen om deze grote ruimte op te delen in 3 afzonderlijke lokalen. Er zijn ook twee sanitaire blokken aanwezig aan beide zijden van het lokaal. Deze zijn toegankelijk van buitenaf. Er zijn telkens 3 toiletten, 3 urinoirs, 4 wastafels, 3 douches en een mindervalide douche met toilet apart voorzien. Aan beide zijden van het gebouw is ook een grote wasbak voorzien met 5 kraantjes waaronder 1 op warm water.

Op fietsafstand zijn heel wat recreatiemogelijkheden bereikbaar zoals Gerhagen met leuke speeltuin en uitkijktoren (7km), provinciaal domein De Halve Maan in Diest (11km) en speelterrein Bekaf in Aarschot (13km). De treinstations van Zichem en van Testelt liggen op minder dan 10km van de kampplaats. Beide stations liggen op de lijn Hasselt-Aarschot-Leuven.

Belangrijk: wij verhuren onze lokalen enkel voor zomerkampen, geen weekendverhuur!

Boonstraat 20 , 3271 Averbode (Kaart) Toon de website
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd