Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Spreedonken gebouw + terrein

Onderdeel van domein De Spreedonken
Reserveer nu

Beschrijving

Grote groepen logeren met plezier bij De Spreedonken in de Kempen.

In hartje Kempen, midden in de bossen van Balen, staat kamphuis De Spreedonken met slaapplaats en accommodatie voor groepen tot 130 personen.

Het verblijf is vooral geschikt voor grotere jeugdgroepen zoals scholen, jeugdbewegingen en muziek- en sportverenigingen, die willen genieten van de natuur en van elkaars gezelschap. Maar ook voor een groter familiefeest of vrijgezellenfeest is De Spreedonken in Balen een gedroomd plekje in de Kempense natuur.

De Spreedonken heeft een capaciteit van 124 personen. Twee slaapzalen: één van 52 bedden en één van 48 bedden elk verdeeld in kamertjes van 2 tot 4 personen. En dan is er een slaapplaats geschikt voor 24 personen en telt 4 x 6 bedden. Ook in de grote tuin kunnen tenten worden opgesteld voor extra slaapplaats of gewoon gezellig samen kamperen.

Het huis is uitgerust met een ingerichte keuken met aparte koelruimtes en bergplaatsen en een grote refter. Want samen koken en eten is altijd leuk en bij De Spreedonken ook probleemloos mogelijk.

De aparte vergaderzaaltjes, de grote ontspanningsruimte, de grote tuin en het overdekt terras van 88 m2 maken dat er ook aan speelruimte zeker geen gebrek is. Verder zijn de douches en toiletten gescheiden voor jongens en meisjes en is het hele verblijf gelijkvloers gebouwd zodat ook rolstoelgebruikers probleemloos mee op uitstap kunnen.

Gestelseweg 12 , 2491 Olmen (Kaart) Toon de website

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
224 224
Aantal slaapplaatsen in bedden
124 124
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen in tenten
100 100
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Voorzieningen
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review