Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Ijsmolenhoeve

Onderdeel van domein Ijsmolenhoeve
Reserveer nu

Beschrijving

, een pareltje uit de vijftiende eeuw, biedt het ideale decor voor een dag of weekend genieten in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

De allerkleinsten kunnen genieten van een leerrijke ervaring in onze kinderboerderij. Het verzorgen en voederen van de diertjes, een actieve workshop brood bakken of een eerste pony-ritje: we maken er een vrolijke boel van. Ook voor de stoerdere kids hebben we een onvergetelijk avontuur voor de boeg. Outdoor activiteiten: big swing, klimmuur, highropes,...
De Ijsmolenhoeve zorgt voor ieder wat wils!

Hiernaast bieden we ook logies aan en staat een feestzaal ter uwer beschikking voor al uw feesten. De Ijsmolenhoeve staat garant voor een persoonlijke aanpak en werkt graag een voorstel op uw maat uit!

De Ijsmolenhoeve maakt deel uit van de Tsjaka-groep. In 2014 werd deze prachtige locatie nieuw leven ingeblazen om het ideale decor te worden voor tal van Tsjaka-activiteiten.

Ons jong en dynamisch team richt zich tot het uitwerken van op maat gemaakte concepten. Eendags- of meerdaagse programma's, professionele begeleiding, enthousiaste monitoren, werken in functie van het gevraagde budget, verhuur van materiaal, catering,... Wij verzorgen het allemaal!

Om beter en sneller op alle vragen en wensen in te spelen heeft Tsjaka zijn structuur opgedeeld. 
Zo hebben wij de Tsjaka Kampen, Tsjaka Adventure, De Geestige Put en de Tsjaka Zwemlijn, elk met een eigen reserveringssysteem en werking. 

Kanarieberg 1 , 9600 Ronse (Kaart) Toon de website
Bestanden

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
59 59
Aantal slaapplaatsen in bedden
59 59
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit
Er zijn nog geen reviews
Schrijf als eerste een review