Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Kemphaan + kampeerterreinen

Onderdeel van domein Hopper jeugdverblijf De Brink
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

30
0
0
30
Vanaf € 3,35 p.p. / nacht
30
0
0
30
Vanaf € 3,35 p.p. / nacht
25
0
25
0
Vanaf € 142,00 / nacht

Beschrijving

De Brink ligt midden in de bossen van de Kempense Heuvelrug, nabij centrum Herentals en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De Brink is er zowel voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis als scholen (bosklassen en openluchtklassen). Van een halve dag activiteit tot een tiendaags kamp, de Brink biedt heel wat mogelijkheden.

Blokhut Kemphaan is combineerbaar met de nabijgelegen kampeerterreinen. Op die manier combineer je 25 slaapplaatsen met extra kampeerplaats voor 60 personen. Deze combinatie wordt vaak gemaakt voor (grotere) tentenkampen die graag een gebouw en keuken ter beschikking hebben.

Ook de combinatie met de Shelter ( 30p) en meerdere kampeerterreinen is mogelijk in overleg met de verantwoordelijke ter plaatse.

Kampeerterreinen Eik en Beuk bieden plaats aan 30 tot 60 personen. Combinaties van meerdere terreinen en gebouwen is mogelijk. Er is voldoende plaats om tenten te plaatsen per terrein. Elke kampeerplaats heeft een eigen vuurplaats met zitbanken. Elektriciteit- en wateraansluiting zijn mogelijk op het terrein mits betaling. Douches en toiletten zijn beschikbaar in het vernieuwde kampeersanitair.

Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink. Herentals en zijn natuurlijke omgeving zijn de ideale uitvalsbasis om een tiendaags kampprogramma rijkelijk mee te vullen.

Bosbergen 1 , 2200 Herentals (Kaart)
Bestanden van Kampeerterrein Beuk
Bestanden van Kampeerterrein Eik
Bestanden van Kemphaan
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
85 85
Aantal slaapplaatsen in bedden
0 0
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
25 25
Aantal slaapplaatsen in tenten
60 60
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Voorzieningen
Omgeving
Mobiliteit