Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

Hoofdgebouw + Zonnedauw

Onderdeel van domein Hopper jeugdverblijf De Brink
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

96
96
0
0
Vanaf € 35,65 p.p / etmaal
90
90
0
0
Vanaf € 34,25 p.p / etmaal
Vanaf € 10,80 p.p. / nacht

Beschrijving

Hopper de Brink bevindt zich in de bossen van de Kempense Heuvelrug op wandelafstand van het centrum van Herentals. Er is een brede waaier van activiteiten mogelijk zoals afvaarten op de Nete, recreatiedomein Netepark, of sporten op de terreinen van Sport Vlaanderen.

De combinatie Hoofdgebouw + Zonnedauw wordt vaak gemaakt voor grote volpensiongroepen van meer dan 100 personen. Onze eetzaal in het hoofdgebouw kan vlot 150 personen herbergen. Grotere groepen zijn ook welkom in onderling overleg.

Het hoofdgebouw is met zijn 96 bedden het grootste gebouw op het domein van de Brink. Dit gebouw is enkel verhuurbaar in de formule volpension.

Het gebouw beschikt over 4 aparte slaapgangen die apart verhuurd kunnen worden aan meerdere groepen. Groepen van 10 tot 96 personen zijn welkom in ons hoofdgebouw.

Het gebouw beschikt over 7 aparte dagzalen met verschillende grootte en indeling. Het aantal dagzalen wordt toegewezen naarmate de grootte van de groep.

Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over 25 rolstoeltoegankelijke bedden. Het is erkend met een A label voor toegankelijkheid.

Paviljoen Zonnedauw is het grootste zelfkookgebouw in het domein van Hopper jeugdverblijf de Brink. Met 90 bedden biedt dit voldoende plaats voor een grote zelfkookgroep.

In de combinatie is enkel de formule volpension mogelijk.

Bosbergen 1 , 2200 Herentals (Kaart)
Bestanden van Hoofdgebouw
Bestanden van Zonnedauw
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
186 186
Aantal slaapplaatsen in bedden
186 186
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
0 0
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Omgeving
Mobiliteit