Vind een groepsverblijf
 Terug naar overzicht

De Shelter + kampeerterreinen

Onderdeel van domein Hopper jeugdverblijf De Brink
Reserveer nu

De apart verhuurbare entiteiten in deze combinatie

30
0
0
30
Vanaf € 3,35 p.p. / nacht
36
0
36
0
Vanaf € 130,85 / nacht
30
0
0
30
Vanaf € 3,35 p.p. / nacht

Beschrijving

De Brink ligt midden in de bossen van de Kempense Heuvelrug, nabij centrum Herentals en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De Brink is er zowel voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis als scholen (bosklassen en openluchtklassen). Van een halve dag activiteit tot een tiendaags kamp, de Brink biedt heel wat mogelijkheden.

De Shelter :

Eén met de natuur

Ontwaken tussen echte vogelgeluiden en frisse zonnestralen. Vanuit je slaapzak genieten van het zicht op de kempense Heiberg in het ochtendlicht. In onze Shelter kampeer je echt middenin de natuur.

Hoog en droog

Gezellig onder het dak van deze mooie houten constructie krijg je bovenop de leefruimte twee ruime slaapvloeren, in totaal goed voor zo’n dertig personen.  

Back to basics

Luxe is niet de bedoeling wanneer je kampeert in de Shelter. Hier geniet je van de eenvoudige dingen.

Breng je eigen slaapzak, matje én zaklamp mee. Maak het houtvuur aan om je potje te koken of voor een gezellige avond rond de open haard.

Zonder drempels

Je hoeft geen trap op voor een verblijf in de Shelter. In de leefruimte zijn 8 toegankelijke bedden voorzien. Het sanitair op minder dan 100 meter is bereikbaar via het aangelegde rolstoelpad.

De Shelter kan gecombineerd worden met één of meerdere kampeerterreinen. Elk terrein is geschikt voor 15 tot 30 personen. In totaal is er capaciteit voor 300 personen in tenten. De Shelter wordt vaak gecombineerd met een kampeerterrein door groepen waarvan een deel van de groep minder avontuurlijk is aangelegd en liever in tenten slaapt dan in openlucht.

Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink. Herentals en zijn natuurlijke omgeving zijn de ideale uitvalsbasis om een tiendaags kampprogramma rijkelijk mee te vullen.

Bosbergen 1 , 2200 Herentals (Kaart)
Bestanden van Kampeerterrein Beuk
Bestanden van De Shelter
Bestanden van Kampeerterrein Eik
Vrij
In optie
Bezet
Gedeeltelijk verhuurd

Details

Capaciteit
Accommodatie
Domein
Capaciteit
Accommodatie
Domein
juli - augustus juli - augustus september - juni september - juni
Maximumcapaciteit
85 85
Aantal slaapplaatsen zonder bedden
25 25
Aantal slaapplaatsen in tenten
60 60
Informatie
Eet- en dagzalen
Slaapruimtes
Keuken
Sanitair
Terrein
Faciliteiten
Voorzieningen
Omgeving
Mobiliteit